tag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post2631743494596514792..comments2023-11-07T13:47:26.441+03:00Comments on Lezzetli Sanatlar: FRAMBUAZLI MAKARONLARLezzetli Sanatlarhttp://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comBlogger56125tag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-33049615704305965562016-06-18T20:00:03.154+03:002016-06-18T20:00:03.154+03:00Sonuç gayet başarılı. Şu eteklenme olayında proble...Sonuç gayet başarılı. Şu eteklenme olayında problem yaşıyorum sadece, etekler daha daha kabarık olsa:) Tarifte problem yok zaten ustasının tarifi.<br />Eteklenmede sanırım yaptığım bişey etkili ya da yapmadığım. İstediğim kadar etek elde edemiyorum. Bu konuda fikrin var mı?Hayatım ailemhttps://www.blogger.com/profile/15138827575333705650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-36075490269213123882016-06-15T00:20:34.982+03:002016-06-15T00:20:34.982+03:00sonunda bırı sormus tarıfte eksık noktalar var oze...sonunda bırı sormus tarıfte eksık noktalar var ozellıklede yumurta 110 gr vermısınız bu kurularla karscacak olan yumrtamı oluyor pekı mereng yapacak yumurta yazmamısınız burayı bıraz acıklarsanız sevınırız elınıze saglık...A Ülgerhttps://www.blogger.com/profile/08518760632584177348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-87965172650471650502016-06-02T08:38:44.298+03:002016-06-02T08:38:44.298+03:00Merhabalar Çiğdemcim,
Evet toplam 220 gr. yumurta ...Merhabalar Çiğdemcim,<br />Evet toplam 220 gr. yumurta AKI kullanıyorum.<br />Kolay gelsin, sonucu buraya yazarsan çok mutlu olurum, <br />sevgiler, Pırıl:)) Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-44400045597480765012016-06-02T08:26:59.382+03:002016-06-02T08:26:59.382+03:00Merhabalar Çiğdemcim,
Evet toplam 220 gr. yumurta ...Merhabalar Çiğdemcim,<br />Evet toplam 220 gr. yumurta AKI kullanıyorum.<br />Kolay gelsin, sonucu buraya yazarsan çok mutlu olurum, <br />sevgiler, Pırıl:)) Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-91331725663789000062016-05-31T07:30:37.269+03:002016-05-31T07:30:37.269+03:00toplamda 220 gr yumurta mi kullaniliyortoplamda 220 gr yumurta mi kullaniliyorHayatım ailemhttps://www.blogger.com/profile/15138827575333705650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-90453758233331741492016-03-16T22:17:25.539+02:002016-03-16T22:17:25.539+02:00Sevgili İnci merhaba,
Makaronlarda tarifi ve uygul...Sevgili İnci merhaba,<br />Makaronlarda tarifi ve uygulamasını her adıma sadık kalarak yapıyorum.<br />Renk karışımı yumurta akına yapıldığından karışım hazırlanıp renk eklenirse yumurtaakları söner mi diye düşünüyorum. <br />Yumurta aklarının her ikiside önceden bayatlatılıyor.<br />Tekrar sorunuz olursa memnuniyetle cevaplamak isterim.<br />Sevgiler, Pırıl.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-24771662042359919072016-03-15T19:04:47.794+02:002016-03-15T19:04:47.794+02:00Merhaba,
Bende deneyeceğim tarifinizi fakat şunu ...Merhaba,<br /><br />Bende deneyeceğim tarifinizi fakat şunu sormak istiyorum ben farklı renklerde yapmak istiyorum dolayııyla karışımları yapıp sonradan bölüp renkjlendirsem fark olur mu?<br /><br />Daha önce başka bir tariften yaptım onda en son ikiye ayırıp renklendirmiştim. Bir de iki tane 110 gram olan yumurtaların ikisini de mi bayatlatıyoruz yoksa sadece mereng olanı mı?<br /><br />Çok teşekkür ederim.incihttps://www.blogger.com/profile/11972868210976430647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-26712080745448955322016-02-02T22:52:41.881+02:002016-02-02T22:52:41.881+02:00Kitabın orijinal dili Fransızca. Burada bahsettiği...Kitabın orijinal dili Fransızca. Burada bahsettiğim Fransızcadan ingilizceye çevirilmiş olanı.<br />Ben ingilizceden türkçeye çevirerek tarifi bloga yazıyorum. Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-33929727718327794882016-02-02T22:48:21.482+02:002016-02-02T22:48:21.482+02:00Sayın Adsız sanırım Amazon'dan bulabilirsiniz....Sayın Adsız sanırım Amazon'dan bulabilirsiniz.<br />Kitabı kızım yurtdışından Amerika 'dan getirmişti.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-89725996113821628722016-02-02T22:44:17.246+02:002016-02-02T22:44:17.246+02:00Sizin de ellerinize sağlık.
Teşekkürler:))Sizin de ellerinize sağlık.<br />Teşekkürler:))Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-83546988189174135302016-02-02T22:39:59.693+02:002016-02-02T22:39:59.693+02:00Adil Bey, yanlış değil. Fırın ısısı 180 C derece. ...Adil Bey, yanlış değil. Fırın ısısı 180 C derece. <br />İsterseniz siz ısıyı biraz düşürüp deneyebilirsiniz.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-82268905240581589922016-01-26T23:28:18.931+02:002016-01-26T23:28:18.931+02:00Merhaba, fırın ısısı 180 derece yazılmış , bir ya...Merhaba, fırın ısısı 180 derece yazılmış , bir yanlışlık var mıdır? SaygılarımlaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14745840336995764901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-3138002750606465982015-11-20T14:37:38.436+02:002015-11-20T14:37:38.436+02:00Gerçekten muazzam görünüyor, en yakın zamanda dene...Gerçekten muazzam görünüyor, en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum. Ellerinize sağlık.muhteşem yemeklerhttp://www.muhtesemyemekler.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-56061489932391869562015-11-10T18:37:50.802+02:002015-11-10T18:37:50.802+02:00ya kitabı nerden bulabiliriz?ya kitabı nerden bulabiliriz?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-38387065930170035672015-03-19T22:19:23.184+02:002015-03-19T22:19:23.184+02:00Merhaba Lezzetli Sunumlar,
Makaronlarınız harika g...Merhaba Lezzetli Sunumlar,<br />Makaronlarınız harika görünüyor tebrikler ! PİERRE HERME nin kitabı dili türkçe mi yoksa siz çevirerek mi kullandınız? Bende satın almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-82967975108721228602014-06-27T13:53:15.673+03:002014-06-27T13:53:15.673+03:00Sayın fırat baloglu, fırın alt üst ısıtmada ve tur...Sayın fırat baloglu, fırın alt üst ısıtmada ve turbosuz olmalı.<br />Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-41075430288371705712014-06-27T10:18:52.003+03:002014-06-27T10:18:52.003+03:00Firin turbo ayarindami olmali?Firin turbo ayarindami olmali?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18365443215723297021noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-86012211367799223192014-05-31T22:32:55.222+03:002014-05-31T22:32:55.222+03:00Sayın Adsız merhaba,
İlgili kitabı kızım Amerika&#...Sayın Adsız merhaba,<br />İlgili kitabı kızım Amerika'dan getirmişti. Belki büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.<br />Belki de Amazon'da bulabilirsiniz.İnternetten alabilirsiniz.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-43643596338884312032014-05-13T12:55:55.537+03:002014-05-13T12:55:55.537+03:00merhabalar, bende bu tarifi uyguluyorum ve çok güz...merhabalar, bende bu tarifi uyguluyorum ve çok güzel oluyor. pierre herme ile sizin sayenizde tanışmış oldum çok teşekkür ederim. acaba kitabı nerden satın aldığınızı öğrenebilir miyim? ben türkiyede araştırdım bulamadım internet üzerinden amazaon sitesinde buldum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.<br /><br />çok teşekkürler.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-30239266886353130972014-01-14T21:12:40.216+02:002014-01-14T21:12:40.216+02:00Fatimecim merhabalar,
İçine merengi tek seferde ak...Fatimecim merhabalar,<br />İçine merengi tek seferde aktarıp yumurta aklarını söndürmeden katlar gibi karıştırıyorum. Aslında tatları birbirlerine yakın ama bu yöntemi daha çok beğeniyorum, çünkü makaronlar daha parlak oluyor.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-26692665595966781432014-01-14T19:48:29.932+02:002014-01-14T19:48:29.932+02:00merhaba,
makaronlarınızı çok beğendim.bende aynı y...merhaba,<br />makaronlarınızı çok beğendim.bende aynı yöntemle makaron yapıyorum.siz merengi tek seferdemi ekleyip karıştırıyorsunuz yoksa 2-3 partidemi?birde sormak istiyorum bu yöntemmi daha başarılı yoksa normal merengle yapılanmı?fatimenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-19295671093659117072014-01-06T18:00:04.011+02:002014-01-06T18:00:04.011+02:00Sevgili Hande bir kez su ile bir kez de soda ile t...Sevgili Hande bir kez su ile bir kez de soda ile tarifi denemiştim. Aralarında bir fark olmadı. <br />Su ile başarılı oluyorsan devam edebilirsin. Orijinal tarif soda dediği için soda olarak yazdım.<br />Sevgiler...Pırıl.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-61447939043060419172013-12-27T14:10:27.318+02:002013-12-27T14:10:27.318+02:00merhaba bende italyan macaron yapıyorum ama ilk de...merhaba bende italyan macaron yapıyorum ama ilk defa soda kullanımını gördüm ben soda yerine su kullanıyordum. acaba sodanın katkısı ne oluyordur macaronlara?handenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-54833280776680708682013-10-24T01:04:46.837+03:002013-10-24T01:04:46.837+03:00nescafe merhabalar,
Badem tozunu Eminönü'de pa...nescafe merhabalar,<br />Badem tozunu Eminönü'de pasta malzemesi satan yerlerden alıyorum.<br />Fermo ve Nüans en çok bilinen yerler. Badem tozu Kalealtı marka. <br />Badem tozunu kullanmadan önce 3 kez elemelisiniz. Makaron için kullanacağınız her aracın çok temiz ve yağsız olduğundan emin olmalısınız. Makaron çok hassas havanın rutubetinden çok etkileniyor. Ben de bir kaç denemeden sonra başarılı olabildim. O yüzden endişelenmeyin başarabilirsiniz.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-48417733064178967282013-10-23T09:29:00.913+03:002013-10-23T09:29:00.913+03:00Merhaba,
Makaronlarınıza bayıldım. Çok güzel görü...Merhaba,<br /><br />Makaronlarınıza bayıldım. Çok güzel görünüyorlar, sizin tarifinizle denemeyi çok istiyorum. Daha önce başka bir tarifle denedim bir kez ama olmadı. Aldığım badem tozu biraz pütürlüydü ona bağlıyorum aslında. Badem tozunu Eminönü'nde nereden alıyorsunuz acaba? nescakehttps://www.blogger.com/profile/06387355632966040873noreply@blogger.com