tag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post6426524437962939597..comments2023-11-07T13:47:26.441+03:00Comments on Lezzetli Sanatlar: ŞAM TATLISILezzetli Sanatlarhttp://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-81566391594609746792015-11-02T18:28:38.668+03:002015-11-02T18:28:38.668+03:00yogurt ile süt katılırsa kesmezmi
yogurt ile süt katılırsa kesmezmi<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07587675682697459964noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-82044150326196284342014-12-30T13:12:21.572+02:002014-12-30T13:12:21.572+02:00Allah sizden razi olsun. Çok güzel oldu. Tam isted...Allah sizden razi olsun. Çok güzel oldu. Tam istediğim tadi buldum sonunda. Çok teşekkürler. canannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-44838966839556852302014-12-30T09:18:31.575+02:002014-12-30T09:18:31.575+02:00Dikdörtgen borcamda yapsam olur mu acabaDikdörtgen borcamda yapsam olur mu acabacanannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-60063897161391583912014-01-14T21:05:53.812+02:002014-01-14T21:05:53.812+02:00Sayın Adsız,
Normal çay bardağı ile yapıyorum.
Paş...Sayın Adsız,<br />Normal çay bardağı ile yapıyorum.<br />Paşabahçenin optikli çay bardağıni kullanuyorum.<br />Ölçüler kısmında görebilirsiniz.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-57559266473766250092014-01-14T14:54:00.738+02:002014-01-14T14:54:00.738+02:00normal çay bardağımı ajda çay bardağımı?normal çay bardağımı ajda çay bardağımı?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-4394019303247953752014-01-06T17:51:19.035+02:002014-01-06T17:51:19.035+02:00Sayın Adsız sizin de ellerinize sağlık ve afiyet o...Sayın Adsız sizin de ellerinize sağlık ve afiyet olsun:))Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-7429239804297711192013-12-31T20:42:05.284+02:002013-12-31T20:42:05.284+02:00Denedim süper oldu.Şekeri tam benim istediğim gibi...Denedim süper oldu.Şekeri tam benim istediğim gibi aşırı değil baymıyor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-57382113041131613602012-12-20T15:58:31.220+02:002012-12-20T15:58:31.220+02:00Murat Bey merhabalar,
Kulladığım irmik piyasada bu...Murat Bey merhabalar,<br />Kulladığım irmik piyasada bulunan normal bildiğimiz irmiktir. Filiz, pastavilla veya piyale marka olabilir.<br />Tatlıyı yaparken kıvamını tutturmak önemli. Süt olçüsünü unun cinsi, irmiğin cinsi biraz etkiliyebiliyor. O yüzden karıştırırken gözünüze katı gelirse çok az süt miktarını arttırabilirsiniz. Eğer fazla akışkan olursa 1-2 kaşık un ve irmik ekleyebilirsiniz. bir kez yaptıktan sonra eliniz gözünüz alışacaktır. Bir de iyi pişirmeniz, üzerinin iyi kızarması gerekiyor. Yine de her koşulda lezzetli ve tutan bir tatlı oluyor. Kolay gelsin, denedikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-88629429663337033932012-12-20T03:03:19.697+02:002012-12-20T03:03:19.697+02:00Almanyadan Selamlar öncelikle bu güzel tarifi payl...Almanyadan Selamlar öncelikle bu güzel tarifi paylasdiginiz icin tesekkürler.Benim sorun Irmikle ilgili misir irmigimi yoksa normal irmikmi kullaniyorsunuz?.Baska bir sayfadan sam tatlisi tarifine göre yaptim malesef Revani gibi oldu üzerinde irmikler tane tane görünmüyor kek gibi duruyor .Cevabiniz icin simdiden tesekkür Saygilar Murat Özdal Almanya/Münih.<br /><br />Sayfanin linki:http://www.tatlitarifleri.co.uk/sam-tatli-tarifi.htmlMurat Özdalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-44027619635417908642012-12-20T02:53:51.619+02:002012-12-20T02:53:51.619+02:00Selamlar öncelikle bu güzel tarifi paylasdiginiz i...Selamlar öncelikle bu güzel tarifi paylasdiginiz icin tesekkürler.Murat Özdalnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-11048266294156028272012-11-06T22:23:14.643+02:002012-11-06T22:23:14.643+02:00Sayin Adsız,
Eğer adınızı yazarsanız size adınızla...Sayin Adsız,<br />Eğer adınızı yazarsanız size adınızla hitap etmek isterim. Adsız olarak hitap etmekten hoşlanmıyorum.<br />Sorunuzun cevabına gelirsek,<br />İlk dilimde dağılma olabiliyor. Diğerlerinin dağılmaması lazım.<br />Tatlı pişip iyice soğuduktan sonra buzdolabına alın. Buzdolabında en az 3-4 saat kadar bekletirsen daha rahat kesebilirsin. <br />Bu tatlıyı genelde akşam pişirip ertesi gün servis yapıyorum.<br />İrmikler daha iyi açılıyor hem de rahat kesiliyor. <br />Bir de ince meyve bıçağı kullanırsanız iyi olur.<br />Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-51997100660897804622012-11-06T15:05:24.264+02:002012-11-06T15:05:24.264+02:00selam
tarifinizi denedim lezzeti yerinde oldu fak...selam<br />tarifinizi denedim lezzeti yerinde oldu fakat dilim olarak çıkmadı benimkiler dağıldı.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-63077033724774109972012-05-29T00:30:02.508+03:002012-05-29T00:30:02.508+03:00Sevgili Sibel, alt üst konumda 175- 180 C' de ...Sevgili Sibel, alt üst konumda 175- 180 C' de orta rafta pişiriyorum.<br />Fırınların tipine göre değişebiliyor ayarı ama ortalama 175 te pişiriyorum.<br />Misafirlerinde kolay gelsin ve sevgiler, Pırıl.Lezzetli Sanatlarhttps://www.blogger.com/profile/01802147090935371609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-43894288943663487722012-04-13T10:27:12.410+03:002012-04-13T10:27:12.410+03:00Canım,
ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
Sevgi...Canım,<br />ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.<br />Sevgiyle kal.Bulbulunyerihttps://www.blogger.com/profile/15574457709878901855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-23347083136402596072012-04-12T18:36:43.423+03:002012-04-12T18:36:43.423+03:00çok güzel görünüyor.Ağzımın suyu aktı.Keşke diyett...çok güzel görünüyor.Ağzımın suyu aktı.Keşke diyette olmasaydım.ama diyet biter bitmez yapacağım.Tarif için teşekkürler...Yücel Eser Bandırmalıhttps://www.blogger.com/profile/06609231906552816601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-32843985823179429082012-04-12T18:21:46.356+03:002012-04-12T18:21:46.356+03:00relleinize sağlık anemin en sevdiği tatlı deneyece...relleinize sağlık anemin en sevdiği tatlı deneyeceğim sevgiler:)DEFNE YAPRAĞI:))))))))https://www.blogger.com/profile/09429625472992011126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-53986509438702158652012-04-12T17:01:40.533+03:002012-04-12T17:01:40.533+03:00döktürdün gene Pırıl.. Tarifler harika tutuyor.döktürdün gene Pırıl.. Tarifler harika tutuyor.mutlu exclusive designnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-976952423465380090.post-3980588192832928382012-04-12T16:49:37.229+03:002012-04-12T16:49:37.229+03:00Merhabalar,
Çok sevdiğim bana İzmiri hatırlatan bi...Merhabalar,<br />Çok sevdiğim bana İzmiri hatırlatan bir tatlı.<br />Ellerinize sağlık.<br />Sabah bir başka arkadaşta,şimdi de sizde gördüm canım çekti:)<br />Sevgiler...SEVALCE LEZZETLERhttps://www.blogger.com/profile/05027549980408326604noreply@blogger.com