MALZEMELER
- 5 kare tereyağlı milföy hamuru (superfresh marka kullanıyorum)
- 1 paket krem ole (vanilyalı, Dr. Oetker)
- 1 paket dolgu kreması (vanilyalı, Dr. Oetker)
- 4 aida çay bardağı soğuk süt
- 1/2 kg. çilek
- 1 paket tart jöle (1 tatlı kaşığı tart jöleyi hazırlayın)
- Her bir kare milföy hamuru 4 adet kareye kesin.
- Yağlanmış fırın tepsisinde 175 C'de 25-30 dk. pişirin.
- Krem ole ve dolgu kreması tozlarını aynı kaba boşaltın.
- Üzerine önce 2 aida çay bardağı sütü boşaltın ve mikserle çırpın.
- Sonra kalan sütü boşaltın, iyice çırpın.
- Pişen milföyleri ikiye ayırıp arasına kremayı ve çilek parçalarını yerleştirin.
- Üzerine pudra şekeri serpin.
- Dekor için üzerine de birer parça çilek koyun.
- Çileklerin kararmaması için tart jöleyi tarifine göre hazırlayıp meyvelerin üzerine fırçayla sürün.
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok güzeller. Pratik ve lezzetli.
Sevgiyle kal.
Bu kadar kısa sürede bu kadar lezzetli bir şeyin ortaya çıkması süper çok beğendim ellerine sağlık afiyetler olsun.
YanıtlaSilMerhaba,
YanıtlaSilÇok güzel görünüyorlar ve çok pratik bir tarif.Ellerinize sağlık:)
buda pratik tatlı olsa gerek çok da güzel görünüyorlar ellerine sağlık sevgilerimle:)
YanıtlaSilMılfoy pastacıklarını yaptım...cok guzel oldu... Kızım lezzetıne ve goruntusune. Bayıldı... Sadece ben hazır krema yerıne vanılyalı kremasını kendım pısırdım...bu guzel lezzetler ıcın tesekkur ederım...bu lezzet Bana sogukoluk yaylasında gecen yaz gunlerımızı hatırlattı Cankız cırkın,,,
YanıtlaSilbülbülünyeri,
YanıtlaSilçeşnici Handan,
Cafe Kanelo,
fikir projeleri,
Sevgili Cankız,
Deneyenlerin kolaylıkla yapabildiklerine çok sevindim. Değerli yorumlarınıza da çok teşekkür ederim.