Portakal
biliyorsunuz tatlı tuzlu herşeye çok yakışıyor. Uzun zamandır tatlılarda
kullanıyorum. Revanide portakalı hem içinde hem de şerbetinde hem de üzerinin
süslemesinde severek kullandım. Portakal yiyeceklerin tadını resmen hafifleştiriyor
ve lezzetlendiriyor. Hafif tat için haftaya portakallı tatlı ile başlayalım. Portakallı Revani'yi GÖNÜLLERİ GÜZEL DOSTLARLA BİR ÖĞLE YEMEĞİ'nde yapmıştım.
29 Şubat 2016 Pazartesi
18 Şubat 2016 Perşembe
17 Şubat 2016 Çarşamba
ZEYTİNYAĞLI AYVALI PIRASA
Zeytinyağlı Pırasa nasıl yapılır??? Bir de Ayvalı olursa???
Şimdiye kadar Ayvayı nelere ekledik, değil mi sevgili takipçilerim. Bu kez Zeytinyağlı Pırasayı ayva ve portakal suyu ile pişirdik. Lezzete bir lezzet daha kattık. Bir yiyen pişman bir de yemeyen.
Şimdiye kadar Ayvayı nelere ekledik, değil mi sevgili takipçilerim. Bu kez Zeytinyağlı Pırasayı ayva ve portakal suyu ile pişirdik. Lezzete bir lezzet daha kattık. Bir yiyen pişman bir de yemeyen.
2 Şubat 2016 Salı
PANCAR SALATASI
Pancarın rengi çekici, tadı o kadar lezzetli ki salatalarda kullanmaya doyamıyorum. Özellikle kış aylarında. Biliyorsunuz Gönülleri Güzel Dostlarım'a menü hazırlarken pancarı iki şekilde soframda bulundurdum. İlki yeşillikler üzerinde nar ile muhteşem uyumlu bir salata, ikincisi de pembe kırmızı renkte meze kıvamında hazırlaması çoook kolay lezzetli bir salata. Hanımlar durmayın bu nefis salatayı sofralarınızda bulundurun.