Misafir nasıl ağırlanacak? sorusu ile hanımlar hergün başa çıkmaya çalışıyor.
Burada özel günler, ay, mevsim zamanlarına göre blogumda olan bütün tariflerden bir derleme yaparak yardımcı olmaya çalıştım. Sebzelerin, meyvelerin, olayların, mevsimlerin değişimine paralel tarifler de değişecek.
SONBAHAR - EYLÜL
Sonbahar balık mevsimidir (palamut, hamsi); meyveler, sebzeler çok çeşitlidir. Şeftali, incir, üzüm, elma, erik, armut, fasulye, kabak, bamya....gibi.
Turşu, konserve, salça gibi kış hazırlıkları bu mevsimde yapılır.
Bu ay ne yaptım, ne yapıyorum, ne yapacağım ?
Bu ay ne yaptım, ne yapıyorum, ne yapacağım ?
KIŞLIK TAZE FASULYE |
![]() | ||
KIŞLIK DOMATES
|
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder