MALZEMELER
- 4 adet kare tereyağlı milföy (superfresh alıyorum)
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 kutu pınar beyaz krem peynir
- 2 yemek kaşığı iri doğranmış ceviz
- Biraz ince doğranmış dereotu (birazını üzeri için ayırın)
- 2 yemek kaşığı süt
- Karabiber
YAPILIŞI
- Her bir milföyü 4 adet kareye kesin ve yağlanmış fırın tepsisine dizin.
- Hamurların üzerine yumurta sarısı sürün, 175 C' de 25-30 dk. pişirin.
- 1 kutu krem peyniri sütle iyice karıştırın. Pürüz kalmasın.
- Ceviz, dereotu, karabiberi ekleyin.
- Pişen hamurları ikiye ayırın.
- Peynirli içi sürün, dereotunu peynirin kenarlarına da ekeleyin.
- Servis yapın.
çıtır çıtır pratik bir lezzet olmuş ellerine sağlık sevgilerimle:)
YanıtlaSil