Hem meze hem salata oldu.
Çıtır tavukların ve kremalı patatesin yanında zevkle yendi.
MALZEMELER
- 4-5 orta boy pancar veya pancar konservesi
- 1 kutu süzme yoğurt (750 gr.)
- 1-2 kaşık mayonez
- 2 diş sarımsak
- 1 kahve fincanı su
- 1-2 kahve kaşığı tuz
- 1 tutam nane, maydanoz veya kekik
YAPILIŞI
- Pancarları haşlayıp rendeleyin. Eğer konserve kullanıyorsanız, püre gibi ezin.
- Yoğurda pancarları, mayonezi, ezilmiş sarımsağı, tuzu ekleyin. 1 kahve fincanı su ekleyin.
- Çukurca bir kasede üzerini yeşilliklerle süsleyip servis yapın.
pırıl ablacım bu tarifi cuma günü deneyeceğim, bayıldım...
YanıtlaSil