Aslında zaman azlığından çabucak hazırladığım bir iftar yemeği oldu. Pratik yemekler olması hazırlarken vakit kazandırdı.
Menümüzde herkesin sevdiği mercimek çorbası bu kez sütlü oldu. Pirzolalar avcarlanıp fırında pişirildi. Baklavalık yufkadan kıymalı-patatesli kol böreği yapıldı. Arpa şehriye pilavını iftar vaktine zar zor yetiştirebildim. Bir Ramazan klasiği olan güllaç, ceviz ve taze mevsim meyveleri eşliğinde yer aldı.
İçeceğimiz taze limonlar ve fesleğenle yapılan limonata oldu.
Menümüz
Pırılcım ellerine sağlık,çok güzel bir menü olmuş..Afiyet olsun..
YanıtlaSilTeşekkürler Nurşencim.
YanıtlaSilEllerine sağlık yalnız masa harikaa.
YanıtlaSilsiyakkuğu, zaman azlığından ancak bu kadar oldu.
YanıtlaSilTeşekkürler:))
İyi ki zaman azmış yoksa nolurmuş bilmem ;) ellerine sağlık.
YanıtlaSilPırıl'cım ellerine sağlık nefis bir
YanıtlaSilmenü olmuş,sevgiler...
şahane bir menü olmuş. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilMasa çok sade ve zarif hazırlanmış menü titiz lezzetli bir çalışma ürünü harkulade. Hayırlı iftarlar dilerim..
YanıtlaSilellerinize sağlık hepsi birbirinden lezzetli görünüyor sevgiler
YanıtlaSil